Vélo Pipette

Dé zaak voor fietsliefhebbers met een groen hart

Al 38 jaar uw fietsexpert

Wil u zich op een milieuvriendelijke manier van punt A naar B verplaatsen? Dan is een fiets de oplossing voor u! Bij Vélo Pipette uit Watermaal-Bosvoorde zorgen we er al jaren voor dat uw fiets tot in de puntjes verzorgd is.

Zaakvoerder George Van Damme opende 38 jaar geleden zijn eigen fietswinkel in een leegstaande bakkerij. Samen met zijn zoon Yannick bouwde hij het familiebedrijf uit tot een gevestigde waarde in het Brusselse.

Het ervaren en gedreven duo geeft steeds advies op maat en zorgt ervoor dat elke klant met het juiste model en het nodige toebehoren naar buiten fietst.

Fietsenwinkel Vélo Pipette

Fietsenwinkel waar ecologie primeert

Elektrische Fiets

Van elektrische fietsen tot kinderfietsen, gloednieuw of tweedehands, bij ons kan u ze aankopen, laten onderhouden en laten herstellen.

Naast fietsen van topmerken zoals Bergamont en Ortlieb vindt u bij ons ook alle nodige accessoires voor uw fietsrit. Bovendien zijn al onze producten ecologisch verantwoord en van Europese makelij.

Als klant werkt u dus mee aan een duurzamere wereld waarin zachte mobiliteit de norm is en de auto moet wijken voor de fiets.

Onze zaak is gelegen in het centrum van Watermaal-Bosvoorde. U kan uw fiets gemakkelijk kwijt in het fietsenrek voor onze deur. Betalen kan met Payconiq, Mastercard, Bancontact en cash.

Op dinsdag, woensdag en vrijdag is onze winkel geopend van 09.30 uur tot 13.00 uur en van 14.00 uur tot 18.30 uur. Op zaterdag zijn we doorlopend open van 10.00 uur tot 18.00 uur. Maandag, donderdag en zondag zijn onze vaste sluitingsdagen.

Velo Pipette Porte Interieure
Velo Pipette Interieur
Velo Pipette Interieur 2

Fietsen & accessoires

Bij Vélo Pipette vindt u nieuwe en tweedehandsfietsen van topmerken en een breed gamma aan fietsaccessoires.

Onderhoud & herstellingen

We herstellen uw fiets nauwkeurig en met respect voor het milieu in ons ecologische atelier.

Een nieuwe fiets nodig?

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!